Impresszum

Weboldal üzemeltetője: Maxi-Ker Kft.

 

A szolgáltató neve: Maxi-Ker Kft.

A szolgáltató székhelye: 6000 Kecskemét, Nyitra utca 25.

A szolgáltató felé esetleges panaszügyintézéssel élhet: rendeles@eremkeszites.hu címünkön, vagy levélben a 6000 Kecskemét, Nyitra utca 25. szám alatt.

 

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: rendeles@eremkeszites.hu

 

Cégjegyzék szám: 03 09 124374

Adószáma: 23882135-1-03

Bank: OTP 11732002 23542035

 

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Bács-Kiskun Megyei Bíróság mint Cégbíróság

Telefonszáma: 76/324-712 vagy 30/858-0832

Adatvédelmi nyilvántartási száma: _________________________

A szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató neve, címe, e-mail címe:

Web ITem Kft.

Székhely: 6000 Kecskemét, Kocsis Pál utca 24/A

E-mail: info@item.hu

Telefon: 70/5312-654

 

 

 

Egy kicsit magunkról....

 

Szeretettel köszöntünk a Maxi-Ker Kft. weboldalán, a www.eremkeszites.hu oldalon.

 

A családunk, nagyszüleink már több évtizede foglalkoztakt sportdíjazással. Ezért a mi szívünket is elrabolta a versenyzők öröme. Így eldöntöttük, hogy tanulmányaink elvégzése után ezzel fogunk foglalkozni. Mivel családcentrikusak vagyunk, így az is eldőlt, hogy amennyiben lesznek gyermekeink, ők lesznek a névadók.

 

Igaz, már a gyermekeink születése előtt elkezdtünk dolgozni 2003-ban, a nagyszülők iparában, de bízva a jövőben, előbb egy "kislányról", majd egy "kisfiúról" neveztük el vállalkozásunkat, bízva a szerencsében :) . Remélve, hogy felnőve szívesen vinnék tovább a mára már több mint 30 éve folyó munkát.

 

Az életnek nagyon hálásak lehetünk, mert végül 2009-ben, majd 2011-ben megszülettek gyermekeink. Igaz, az első "névadó" sorrendben fordítva érkezett, de természetesen ez legyen az ember életében a legnagyobb gond  :)).

 

A Maxi-Ker Kft. 2012-ben alakult meg végül. Sok éven keresztül, hosszasan gondolkodtunk, mivel is foglalkozzon fiunkról elnevezett cégünk... Nem szerettünk volna elszakadni a sporttól. Így megszületettt a döntés. Jól átgondolva, számtalan tapasztalat megszerzésével, egyedi sportérmek forgalmazásával indítjuk el.

 

Az oldalunkon majd 1 évet dolgoztunk, hogy vevőbarát, részletes és mégis tömör, könnyen érthető legyen. 2019. Nyarán elkészítettük ezen honlapunkat, melyet 2020. január végéig tökéletesítettük.

A sportdíjazás terén családunk több mint 30 éves tapasztalata és a saját, több mint 15 éves tapasztalatunk után, elindítottuk célunkat, miszerint szeretnénk megmutatni, hogy gyorsabb határidők és kedvező árak mellett is lehet kiváló minőségű sportérmeket készíteni.

Az oldalon azért lehet látni évekkel ezelőtt készült érmeket is, mert természetesen a kislányunkról elnevezett vállalkozásunkkal, amelly sportdíjazással, serlegekkel, érmekkel, trófeákkal foglalkozik 2004 óta, már a meglévő partnereinknek is készítettünk egyedi formájú érmeket. Évekbe telt, mire megszületett az az eljárás, miszerint versenyképes áron tudunk átadni egyedi formájú érmeket, kiváló minőségben, és ezen piaci szektorban  kifejezetten jó határidő mellett.

A www.eremkeszites.hu weboldalunkon így kifejezetten egyedi terevezésű és kivitelezésű fém érmekkel foglalkozunk.

 

Töltsd ki az oldalon található ajánlatkérőnket , és tegyél próbára minket!

 

Minden partnerünk megtisztelő bizalmát köszönjük!

 

logo